12-12-2012

 

 

 

Recht zoeken - jaaaa!

 

 

 

Geachte Deurwaarder!

 

Wat doen wij met de rekeningen van 7. december (526.84 )  en van 14. december (518.23 ), DTC/12.17989, van het College voor Zorgverzekeringen? Het gaat om 2 bedragen van 356 voor dezelfde zaak, verhoogd door uw deurwaarderkosten van 162 per geval, 364 voor twee brieven.

 

Het kabinet zegt, dat het de minima wil ontzien. Zoals u weet ben ik een gepensioneerde en leef van het minimum. De zorgverzekeringen van de minima worden extra verlaagd. Dat heeft de regering bepaald. Daar passen de beide rekeningen met samen 1045 extra-kosten niet bij! Wat het kabinet wil, is duidelijk: in de prullenbak daarmee. Maar ik dacht: “Ze kunnen toch nog voor iets nuttig zijn!” en heb ze in het Nieuwjaars vuur gegooid. Dat brandde daarop meteen hoger.

 

Wie goed kon luisteren, die hoorde het fluisteren:  “Goed zo! Vecht voor je recht! Je hebt niets fout gedaan. Anderen hebben spullen gekocht en niet betaald en krijgen de deurwaarder op hun dak. Maar waarom jij? Je hebt niets gekocht, maar alleen geweigerd, iets fouts te kopen, iets fouts af te sluiten: een dwangverzekering met premies dubbel zo hoog als moet, wegens systematisch bedrog. Voor die weigering nu een boete van 1045 ? Nee toch! Je hebt niets fout gedaan! In tegendeel: als allen zouden weigeren, aan onechte kosten mee te betalen, dan zouden de zorgverzekerings-premies voor allen nu minder dan de helft zijn! Een verschil van vele miljarden Euro! Het verschil gaat in de zakken van bedriegers:

 

De zorgverzekeraars betalen zonder te vragen rekeningen van sadistenartsen, die onnodige peperdure hersenoperaties aan patiënten uitvoeren, ze hebben jarenlang zonder te vragen de peperdure rugoperaties van de sadist Dr. Braun betaald, via die de sadist Dr. Braun zijn patiënten invalide maakte en hun levens ruďneerde, ze hebben jarenlang weggezien zoals het controleorgaan IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg) met sadisten in de leiding, die hun sadistencollega's met het mes in de hand de hand over het hoofd hielden, en vooral : de verzekeringen betalen jaarlijks zonder te vragen de rekeningen voor 100.000 peperdure kankeroperaties en 100.000 peperdure kankerbestralingen en 100.000 peperdure chemokuren, met het gevolg, dat de helft van de patiënten onder deze behandeling sterft, jaarlijks 52.000, terwijl goedkope en succesvolle behandelingsmethoden, bijv. met soda (Dr. med. Simoncini). met een bepaald olie (Dr. Simpson) en met een bepaalde 9 Volt stroomfrequentie de kanker binnen een paar weken laten verdwijnen. Het hele Internet is vol van goede alternatieven (een samenvatting daarvan op www.w23.troba.nl), maar de miljarden-kanker-industrie onder leiding van sadistenartsen draait door. (Hoe veel van de arts-functionarissen van de schoolmedicijn, die bepalen en andere artsen de behandelingsmethoden voorschrijven, zijn op de sadisme-ziekte getest?) De verzekeringen betalen en betalen en houden met hun betalingen het kankergezwel van de medicijn draaiende. En het College voor Zorgverzekeringen (met welke mensen in de leiding? Wanneer getest op de sadisme-ziekte?) wil mij dwingen, mee te betalen?  Nee, bedankt!

Het ‘succes’ van de schoolmedicijn m.b.t. kanker kan men goed in het zonnetje zetten met één getal:  Nu worden er 5 keer meer mensen ziek door kanker dan 30 jaar geleden. 5 keer meer! Met dank aan het preventie-systeem van de schoolmedicijn! Daarover zwijgen ze! En aan het groeien daarvan en aan het uitbuiten daarvan via staal, straal en chemo moet ik meewerken? Nee, bedankt!

 

“Goed zo!”, fluisterde het Nieuwjaars vuur, “vecht voor je recht: protesteer zacht, maar in duidelijke taal, zodat mensen luisteren, vertel de feiten, verleen geen medewerking aan bedriegerpartijen, ook niet onder dwang, voed bedriegers niet met je geld!” 

 

Geachte deurwaarder, ik hoop, dat u me niet boos bent, als ik uw twee kerstcadeautjes niet aanneem.

 

Met vriendelijke groet

 

 

 

P.S.  Het opmerkelijke samenspel van twee ziektes, kanker en sadisme, heb ik ter gelegenheid van uw optreden boven belicht. Ik heb het verhaal ingebakken in een website (de prijsbekroonde website jaaaa.net / recht zoeken - jaaaa!) en gepubliceerd op Internet: kan men zo een maatschappelijke discussie tot stand brengen? Ik probeer het maal! Wanneer komen de normale artsen tegen het voorschrijven– en dwangsysteem van de sadistenartsen in opstand? Ik ken een paar normale artsen. Volgens die duurt het niet meer lang.

 DE   NL  GB

Text Box:   Deel van de
   prijsbekroonde
  Website
   Jaaaa.net